ÉTELEK

ÉTELEK

ITALOK

ITALOK

RENDEZVÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

SEASONS BISZTRÓ

A Seasons Bisztró a nemzetközi és magyar konyha legfinomabb ízeit hozza el Önnek, mindezt hangulatos, prémium, műemléki környezetben, a Liszt Ferenc Zeneakadémia közvetlen szomszédságában.

Negyedévente megújuló étlapunk mindig az adott évszak kínálta legfrissebb alapanyagok felhasználásával készült gazdag ízvariációkat sorakoztatja fel, amelyeket a tavasz, a nyár, az ősz, és a tél inspirál. Modern konyhánkban a 400°C-ig felforrósodó faszéntüzelésű Josper kemence és grill gondoskodik arról, hogy minden ott készült étel felülmúlhatatlan ízélményt nyújtson.

A kulináris élményt hazai presztízsborászatokból és borvidékekről körültekintően összeválogatott boraink, valamint a legújabb nemzetközi trendeket követő signature koktéljaink teszik tökéletessé.

Látogasson el a Seasons Bisztróba, ahol a 100-fős étterem mellett a tavasztól őszig nyitva tartó 80-fős terasz, és a családi és céges rendezvényeknek otthont adó 50-fős különterem várja Önt és kedves vendégeit!

Ételek

A Seasons Bisztró ételei között megtalálja a klasszikus magyar ízeket formavilágukban újraértelmező fogásokat és a nemzetközi konyha legfinomabb receptjeit egyaránt. A levesek, saláták, sültek, steak-ek, szárnyas-, vad- és halételek mellett ínycsiklandó desszertjeink teszik teljessé a Seasons ételkínálatát. Séfünk, Fazekas Tamás gondoskodik arról, hogy az ízvilág minden évszakban megújulva nyújtson vendégeinknek tökéletes kulináris élményt.

Italok

Magyarország legjobb borászataiból és borvidékeiről gondosan válogattuk össze a Seasons ételeit gyönyörűen kiegészítő borokat és pezsgőket, amelyek megkoronázzák a fenséges ízélményt. Borkoncepciónk – akár az évszakok – időről időre megújul, lehetőséget adva különböző borászok és pincészetek bemutatkozásának. Signature koktéljainkat hazánk egyik legismertebb mixere, Jules LeGrand álmodta meg, aki a legújabb ízkombinációkat saját receptúrájával teszi még különlegesebbé.

Rendezvények

Legyen szó egy koncert előtti vagy utáni vacsoráról, az étterem által szervezett tematikus eseményről, családi vagy céges rendezvényről, a Zeneakadémia közvetlen szomszédságában található Seasons Bistro tökéletes helyszín. A 100-fős étterem, a 80-fős terasz, illetve az 50 fő befogadására alkalmas különterem az étterem teljeskörű kulináris szolgáltatásával és rendezvényszervezőnk minden részletre kiterjedő figyelmével kiegészülve garantálja rendezvényének sikerét!

Címünk

Seasons Bistro
H-1061 Budapest 
Liszt Ferenc tér 7.

Nyitvatartás 

Minden nap: 12:00 - 24:00

Asztalfoglalás & rendezvények

Asztalfoglalás: reservations@seasonsbistro.hu
Rendezvények: events@seasonsbistro.hu

Kapcsolat

Telefon: +36 1 709 24 68
E-mail: info@seasonsbistro.hu